Tisková zpráva: Spojujeme síly s Devilpage.cz

Spojení Devilpage.cz a Remington přináší zajímavé akce pro fanoušky Manchester United

Krása a sport odjakživa patří k sobě. I proto se zrodila spolupráce Devilpage.cz a CZ/SK pobočky značky Remington. Fanouškům toto spojení přinese soutěže o produkty v barvách Manchester United a další akce, ale i spoustu inspirace.

Spolupráce navazuje na fungující partnerství značky Remington a anglického fotbalového klubu Manchester United. Remington se stal historicky prvním oficiálním partnerem klubu v kategorii elektrických stylingových produktů.

Cílem globální spolupráce, která zahrnuje mužský i ženský tým, je prostřednictvím kampaně „Tvůj příběh” podpořit vnímání lidské individuality a vnitřní síly. Každý z nás by totiž měl mít dostatečnou sebedůvěru být sám sebou a nebát se ukázat své pravé já.

„Naše partnerství s klubem Manchester United poskytuje fantastickou příležitost spojit kvalitu a všestrannost výrobků Remington s vášnivými fanoušky největší a nejuznávanější sportovní značky na světě,” pochvaluje si spojení Tim Wright, viceprezident Spectrum Holdings pro divizi spotřebičů.

Dlouhodobá spolupráce bude od prosince 2019 probíhat i na lokální úrovni v České republice a na Slovensku. Fanoušci si díky ní budou moct pravidelně zasoutěžit o kvalitní produkty Remington nebo využít slevy na nákup v partnerských obchodech.

O značce Remington

Remington, jako jedna z největších značek v portfoliu společnosti Spectrum Brands, je již po generace nedílnou součástí celosvětové péče o vlasy a zastřihování. Značka založená v New Yorku v roce 1937 již více než 80 let vynalézá, objevuje a vyvíjí, aby mohly vzniknout nové řady produktů pro zastřihování a péči o vlasy, které jsou špičkou v oblasti designu, módy a inovativních technologií.